De kleuterkrachtacademie

 Een plek waar jouw kleuter groeit.  

Voorkomen is beter dan genezen

Krijg jij tijdens een oudercontact te horen dat uw kindje nog in ontwikkeling is?

Dat bepaalde zaken nog niet verworven zijn maar dat het nog maar november is en nog tijd genoeg?

Dat klopt helemaal. Elk kind ontwikkelt op zijn tempo en op zijn manier. De situatie in november kan in maart helemaal anders zijn. 

Belangrijk hierbij is wel te weten dat uw kleuter geprikkeld wordt, aanbod krijgt, spelend kan leren. Niet alleen op school maar ook thuis.

Dat thuis prikkelen kan wel een uitdaging zijn.

We leven allemaal in een hectische tijd waar er veel dingen noodgedwongen voorrang krijgen zodat extra impulsen minder aan bod komen. 

Maar dan is er de kleuterkrachtacademie

Kom naar de kleuterkrachtacademie

In de kleuterkrachtacademlie help ik jouw kind die extra prikkels geven ahv leuke opdrachten en materialen. Ouders krijgen hierbij tips en ondersteuning.

Met mijn jarenlange ervaring in de klas en talrijke gevolgde opleidingen weet ik vrij snel waar het schoentje knelt en wat jouw kind nodig heeft om te groeien. 

In individuele sessies ga ik met jouw kleuter aan de slag, helemaal op maat. Wat aandacht nodig heeft krijgt aandacht en wat aandacht krijgt groeit. 

Een hoop zelfvertrouwen krijgt uw kind door de opdrachten er vanzelf bij.

Hoe verloopt dit concreet?

* U neemt contact met mij op en we bekijken of ik jullie kan helpen met jullie hulpvraag. Dit gebeurt telefonisch, via mail, videocall. 

* Vervolgens plannen we een intakegesprek waarbij ik met u de hulpvraag ga bespreken. We kijken welke mogelijkheden er zijn. Ik vind het belangrijk dat een kleuter zich goed voelt en mee mag bepalen wat hij of zij fijn vindt om te doen. Dit gesprek is zonder het kind. 

* We gaan van start met het traject dat helemaal op maat wordt gemaakt. De duur van het traject is afhankelijk van de hulpvraag en de evolutie. 

 

Tarieven

Kennismaking telefonisch / mail : gratis

Intakegesprek : 50 euro 

Afzonderlijke sessies van 30 minuten: 40 euro. 

Een reeks van 10 sessies van 30 min : 350 euro. 

In geval van screening met verslag worden extra kosten gerekend.