Happy Kids Massage

Krachtsessies : Kindercoach

Kindercoach : kinderen, ouders weer krachtig maken door te werken aan een hulpvraag die aandacht vraagt

 

Krachtsessies: schrijfmotoriek

Als schrijfdansdocent help ik  kinderen en jongeren die worstelen met fijne motoriek en schrijven ahv creatieve werkvormen zodat ze hun handen en vingers vlotter gaan gebruiken en weer met plezier gaan schrijven.  zie Schrijfdans

 

 

Krachtsessies: Reflexintegratie

Met reflexintegratie bied ik op maat gemaakte speelse en creatieve bewegingstrajecten aan die ervoor zorgen dat vaardigheden nodig voor leren geïntegreerd worden.  Via een screening bekijken we in welke mate de ondersteuning mogelijk is, indien nodig zoek ik met u verder naar mogelijkheden in mijn netwerken. 

 

Krachtkampjes

Tweedaagse kampjes die doorgaan in de zomervakantie. Ze zijn een groot succes omdat kinderen hier echt kunnen zijn wie ze zijn. We werken met een klein groepje, het kampje gaat door in huiselijke sfeer, kinderen maken als het ware deel uit van mijn gezin.

Ze krijgen een doorlopend aanbod van geleide activiteiten en materiaal, speelgoed, heel afwisselend, creatief. 

De kinderen bepalen mee het verloop en hun reacties, enthousiasme, opmerkingen gebruiken we als feedback om het kampje bij te sturen tijdens hun aanwezigheid.

Dit resulteert in prachtige momenten en belevingen. 

Theekransjes

Mijn theekransjes zorgen voor momentjes van rust, waarbij jij, jezelf mag zijn en inspiratie kan opdoen rond thema's die jou aanspreken. 

Het zijn momenten met drankjes en lekkers en krachtige boodschappen die jou een duwtje in de rug geven, die bij jou een rustgevend gevoel scheppen. 

We gaan gezellig kletsen , creatief bezig zijn, luisteren naar elkaar,  kortom...  ongedwongen gezellig met een klein groepje  rond een bepaald thema. 

Momenteel organiseer ik theekransjes voor kleutermama's rond bepaalde thema's.